O nas

Kdo smo

Podjetje Medilip d.o.o. se ukvarja s trženjem in zastopstvom farmacevtskih in medicinsko kozmetičnih izdelkov. Naše stranke so predvsem zdravniki in farmacevti, sodelujemo pa tudi s specializiranimi trgovinami in izbranimi kozmetičnimi saloni.

Naše podjetje deluje v mladem, inovativnem timu. Prizadevamo si, da storitve usmerjamo k celovitim in profesionalnim rešitvam, prilagojenim duhu sodobnega časa in konstantnim spremembam na trgu. Sledimo najnovejšim tehnologijam in dognanjem na vseh področjih našega delovanja ter se strokovno izobražujemo. Zavedamo se, da je zadovoljstvo kupcev ključnega pomena za poslovno uspešnost, zato vlagamo predvsem v medsebojne odnose in zvestobo kupcev.

Zadovoljstvo naših kupcev in naročnikov krepimo s strokovno podporo pred, med in po nakupu. Prav tako si prizadevamo za zadovoljstvo in dobro počutje zaposlenih, ki pozitivno vplivajo k doseganju poslovne uspešnosti ter zadovoljstvu kupcev. Zavedamo se, da so ljudje nosilci razvoja in rasti podjetja, saj s svojimi idejami in kreativnostjo ustvarjajo dodano vrednost podjetju. Ta vrednost je največja takrat, ko omogoča dovolj svobode, da ideje lahko dozorijo in zasijejo v vsej svoji ustvarjalni veličastnosti - v okolju, kjer iskrivih domislic ne duši birokracija in slabi odnosi znotraj podjetja, v okolju, ki spodbuja drugačne rešitve problemov in razmišljanje izven konvencionalnih okvirov, če to pomeni bolj učinkovito in bolj kakovostno rešitev. Nosilci takih idej so ljudje, ki zaupajo vase, so strastni pri svojem delu in se sprijaznijo samo z odličnostjo. Prijazno in sproščeno delovno okolje je tisto, ki sodelavcem omogoča, da od sebe dajo najboljše. In tako rastejo.

Trenutni projekti 

Razvoj linije naravne kozmetike na osnovi izvlečkov bučnih semen, pridobljenih z ekstrakcijo s superkritičnim CO2

Cilj projekta je razviti novo linijo naravne kozmetike na osnovi izvlečkov bučnih semen, pridobljenih z ekstrakcijo s superkritičnim CO2. Tehnološki postopek, ki je na področju kozmetike popolna novost, razvijamo v sodelovanju s Fakulteto za farmacijo Univerze v Ljubljani, njegovi ključni prednosti pa sta:

- zelena tehnologija: z vidika varnosti in okoljevarstva jo odlikuje odsotnost toksičnih oz. okolju nevarnih topil;

- selektivna ekstrakcija: pri optimalnih ekstrakcijskih razmerah omogoča, da ekstrahiramo širok spekter v rastlinskem materialu prisotnih snovi.

NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ

 

Sedež podjetja

Medilip, podjetje za prodajo farmacevtskih izdelkov, storitve in trgovina d.o.o.

Prvomajska ulica 18 a,

3000 Celje

 

DDV ID številka: SI66654572

Zavezanec za DDV: DA

Matična številka: 2158795000

Osnovni kapital: 8.763,14 EUR

Srg 2255/2005 z dne 11.11.2005, Okrožno sodišče v Celju

TRR pri banki ABANKA: SI56 0510 0801 5879 377 (BIC/SWIFT banke: ABANSI2X)

Kozmetični izdelki, ki jih trži podjetje Medilip d.o.o., so v skladu z vsemi zahtevanimi varnostnimi standardi, ki jih določajo pravila spletnega notifikacijskega portala za kozmetične izdelke (CPNP) Evropske komisije za zdravje in varstvo potrošnikov ter so priglašeni pod določeno zaporedno številko, skladno z Uredbo (EC) št.1223/2009 (člen 13). Člen 13 zahteva, da odgovorna oseba, v določenih primerih tudi distributer kozmetičnih izdelkov, preko sistema CPNP zagotovi vse potrebne informacije o izdelkih, ki jih ponujajo oz. prodajajo na evropskem trgu.

Spletni notifikacijski portal za kozmetične izdelke (CPNP) je brezplačni spletni sistem za obveščanje, vzpostavljen z namenom izvajanja Uredbe (EC) št. 1223/2009 Evropskega Parlamenta in Sveta o kozmetičnih izdelkih. Ko je izdelek elektronsko priglašen na portalu CPNP, ga na državni ravni v okviru Evropske skupnosti ni potrebno priglasiti nikjer več.

Odgovorna oseba za kozmetične proizvode, ki jih trži podjetje Medilip d.o.o., po Uredbi 1223/2009 je podjetje: Dermaluxe d.o.o., Prvomajska 18a, 3000 Celje, Slovenija.