Potrebujete pomoč pri naročilu? Pokličite nas na 041 782 200. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Dostava in prevzemno mesto

Način in strošek dostave

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta DPD Slovenija in Pošta Slovenija, ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan (dostava od 1-3 delovne dni, najkasneje do 5 delovnih dni).

Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 3,80 eur za vsa naročila, ki znašajo manj kot 50€.

Za spletna naročila nad 50 € je dostava brezplačna.

Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel. Vse pošiljke s plačilom po povzetju dostavi DPD Slovenija, pošiljke plačane po predračunu in paypalu dostavi Pošta Slovenija. Neprevzeto blago, poslano s Pošto Slovenija, se lahko prevzame na pošti v 15 dneh od dneva, ko je bil naslovnik obveščen o njenem prispetju.

Za splošne pogoje DPD dostavne službe kliknite tukaj.

Za splošne pogoje Pošte Slovenije kliknite tukaj.

PREVZEMNO MESTO

Naročene izdelke lahko po želji prevzamete tudi v skladiščnih prostorih podjetja na Prvomajski 18a, 3000 Celje, po predhodnem telefonskem dogovoru.

Poškodbe izdelka

Kupec je dolžan pri prevzemu izdelka pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljalca. Kupec je dolžan skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik, posebej pozorno pa izpolniti rubriko o stanju embalaže in izdelka. Kupec bo odstopil poškodovan izdelek, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške Medilip d.o.o. poslan na naslov pošiljatelja. Po prejemu poškodovanega izdelka bomo v najkrajšem možnem roku poslali kupcu nov izdelek. V primeru, da kupec opazi poškodbo po dostavi izdelka, vendar v največ 30 dneh po dostavi, poškodbo prijavi na info@dermaluxe-cosmetics.si, ali tel. št. 0(3) 548 12 34. Pogoj za prijavo poškodbe izdelka v roku 30 dni po dostavi je shranjena embalaža, na podlagi katere se ugotavlja, kje oz. kako je poškodba nastala. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom in fotografije poslane na naslov info@dermaluxe-cosmetics.si. Vse kasnejše reklamacije poškodb izdelka prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.

Mnenje, predlogi

Vaši predlogi in komentarji so dobrodošli. Pišete nam lahko na mail: info@dermaluxe-cosmetics.si

Vsakega mnenja smo zelo veseli, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!