Potrebujete pomoč pri naročilu? Pokličite nas na 041 782 200. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Serum za rast trepalnic - RESNICA ali ZMOTA? Tri najpogostejša vprašanja naših strank

Dermaluxelash serum za rast trepalnic je originalen slovenski proizvod, ki spodbuja naravno rast trepalnic in jih potemni ter priviha že v dveh tednih od začetka uporabe. Maksimalno dolžino z redno uporabo seruma trepalnice dosežejo po dveh mesecih.

Dermaluxelash serumu za rast trepalnic zaupa že več kot 120.000 zadovoljnih uporabnic, saj dokazano prinaša osupljive rezultate. Ker pa se izdelek nanaša tako blizu oči, je popolnoma razumljivo, da še vedno koga pred prvo uporabo skrbi in se želi dodatno prepričati o sami varnosti izdelka. Z vami bi radi delili tri najpogostejša vprašanja naših strank pred prvim nanosom Dermaluxelash seruma.

1. Ko preneham z uporabo seruma za rast trepalnic, baje vse trepalnice izpadejo?

Tako kot dlake in lasje, tudi trepalnice prehajajo skozi različne faze: fazo rasti, fazo mirovanja in fazo izpadanja. Trepalnica običajno izpade po 3 - 5 mesecih in po krajšem mirovanju dlačnega mešička na tem mestu zraste nova trepalnica. Dermaluxelash serum za rast trepalnic podaljša fazo rasti trepalnice, a ne moti naravnega cikla rasti, mirovanja in izpadanja. Zato lahko pričakujete, da bodo po koncu uporabe trepalnice opazno daljše, gostejše in močnejše še nekaj časa, nato pa se bodo pa postopoma vrnile v prvotno stanje kot so bile pred uporabo izdelka. Postopoma zato, ker niso vse trepalnice hkrati v isti fazi, ena je lahko v fazi rasti, druga pa v fazi izpadanja. Vsakršna skrb, da bi trepalnice izpadle naenkrat, je popolnoma odveč.

Priporočamo, da izdelek uporabljate redno 2 meseca vsak dan, če pa želite doseženo dolžino in gostoto trepalnic vzdrževati, z uporabo Dermaluxelash seruma za rast trepalnic nadaljujete in ga nanašate vsake 2 - 3 dni.

2. Ali serum za rast trepalnic škodi očem

Dermaluxelash serum za rast trepalnic je slovenski proizvod, narejen iz preverjenih in varnih sestavin. Izdelek je klinično testiran pod vodstvom neodvisnega slovenskega oftalmologa, dr. Beltrama, ki je potrdil, da je izdelek 100% učinkovit in varen tudi za občutljive oči. Varnost in zdravje oči sta na prvem mestu, ravno zato je izdelek medicinsko testiran in na voljo tudi po vseh lekarnah v Sloveniji.

Izjava zdravnika dr. Beltrama, ki je klinično testiral Dermaluxelash serum za rast trepalnic: “V letu 2011 sem opravil študijo varnosti in učinkovitosti izdelka Dermaluxelash za rast trepalnic. Učinki so bili osupljivi, saj se je že po treh tednih pokazala učinkovitost izdelka: trepalnice so se opazno podaljšale, zgostile in potemnele. Dolžina trepalnic se je ob zaključki študije po osmih tednih povečala celo za 100%. Kot očesnega zdravnika me je najbolj zanimala varnost proizvoda. Študija je potrdila, da ni prav nobenih stranskih učinkov na oko!"

Na fotografiji: dr. Matej Beltram

3. Ali serum za rast trepalnic vsebuje zdravilo za očesni glavkom?

Glavkom (zelena mrena) je napredujoča okvara vidnega živca, ki je posledica propadanja živčnih vlaken. Glavkom je največkrat povezan z visokim očesnim tlakom. Bimatoprost je zdravilo za zdravljenje očesnega glavkoma, ki ga predpiše zdravnik. Posledica uporabe zdravila je lahko tudi pospešena rast trepalnic. Zdravilo Bimatoprost je namenjeno izključno zdravljenju očesnega glavkoma, ki se lahko uporablja le za čas zdravljenja, zato je v kozmetičnih izdelkih prepovedan. Kljub prepovedi pa so na slovenskem kozmetičnem trgu dostopni serumi za rast trepalnic z omenjeno sestavino, zato bodite previdni in skrbno preberite sestavine. Dermaluxelash serum za rast trepalnic te sestavine ne vsebuje.