Potrebujete pomoč pri naročilu? Pokličite nas na 041 782 200. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Serum za rast trepalnic, ki je obnorel Slovenke!

Dolge, goste trepalnice so modni trend, ki se z neznansko hitrostjo širi po Sloveniji, čeprav so, resnici na ljubo, dolge trepalnice navduševale ženske po celem svetu že stoletja. Ženske so že od nekdaj iskale načine, kako podaljšati trepalnice, zato je bilo odkritje modernih umetnih trepalnic v začetku 20. stoletja zagotovo revolucionarno. Šele več kot 100 let kasneje pa je v svet lepote in kozmetike prišla novost, ki je dodobra pretresla navade in pričakovanja milijonov žensk, ki hrepenijo po očarljivem pogledu.

21. stoletje, čas za naravno daljše trepalnice 

Umetne trepalnice in podaljški so zagotovo čudovit dodatek, ki opazno polepša obraz in mu daje skrivnosten videz. Vendar pa je učinek kratkotrajen, umetne trepalnice so zelo občutljive in zahtevajo pazljivo nego. Obstaja boljša rešitev, ki so jo Slovenke dobesedno razgrabile s polic! 

DERMALUXELASH serum za rast trepalnic je originalen slovenski proizvodki brezkompromisno pomaga vašim trepalnicam doseči rekordne dolžine, o katerih ste lahko prej samo sanjale.

Tudi do 90% daljše trepalnice

Serum DERMALUXELASH deluje tako, da podaljša rastno fazo življenjskega cikla trepalnice. Trepalnice tako rastejo dlje kot sicer, tudi do nekaj tednov dlje, kar privede do fantastičnih rezultatov. Trepalnice so v nekaterih primerih daljše tudi do 90 %, prve rezultate pa lahko opazite že v rekordnih 2 tednih. 

Pazite na nelegalne kopije izdelka

Ker je serum DERMALUXELASH izjemno učinkovit, se na trgu pojavlja veliko kopij dvomljive kakovosti. Kupujte samo DERMALUXELASH, ki je edini v Sloveniji oftalmološko testiran serum za naravno rast trepalnic pod strokovnim vodstvom priznanega očesnega zdravnika, dr. Beltrama. Ravno iz tega razloga je serum DERMALUXELASH na voljo tudi v vseh lekarnah po Sloveniji.