Potrebujete pomoč pri naročilu? Pokličite nas na 041 782 200. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Resnica ali mit?

Dermaluxelash serum za naravno rast trepalnic je originalen slovenski proizvod, ki krepi trepalnice, spodbudi njihovo rast, jih potemni in priviha že v dveh tednih od začetka uporabe, maksimalno dolžino pa trepalnice dosežejo po mesecu dni redne uporabe. Izdelku zaupa že več kot 120.000 zadovoljnih uporabnic, saj je resnično učinkovit, kljub temu pa v inbox prejmemo vprašanja, ki bi jih radi delili z vami. 

1. Ko preneham z uporabo, baje vse trepalnice izpadejo?

Tako kot dlake in lasje, tudi trepalnice prehajajo skozi različne faze: fazo rasti, fazo mirovanja in fazo izpadanja. Trepalnica običajno izpade po 3 - 5 mesecih in po krajšem mirovanju dlačnega mešička na tem mestu zraste nova trepalnica. Dermaluxelash serum podaljša fazo rasti trepalnice, vendar ne moti naravnega cikla rasti, mirovanja in izpadanja. Zato lahko pričakujete, da bodo po koncu uporabe trepalnice opazno daljše, gostejše in močnejše še nekaj časa, nato pa se bodo pa postopoma vrnile v prvotno stanje kot so bile pred uporabo izdelka. Postopoma zato, ker niso vse trepalnice hkrati v isti fazi, ena je lahko v fazi rasti, druga pa v fazi izpadanja. Vsakršna skrb, da bi trepalnice izpadle naenkrat, je popolnoma odveč.

Priporočamo, da izdelek uporabljate redno 2 meseca vsak dan, če pa želite doseženo dolžino in gostoto trepalnic vzdrževati, z uporabo Dermaluxelash seruma nadaljujete in ga nanašate vsake 2 - 3 dni.

2. Serum za rast trepalnic škodi očem

Dermaluxelash serum za naravno rast trepalnic je originalen slovenski proizvod, narejen iz preverjenih in varnih sestavin. Izdelek je klinično testiran pod vodstvom neodvisnega slovenskega oftalmologa, dr. Beltrama, ki je potrdil, da je izdelek 100% učinkovit in varen tudi za občutljive oči. Varnost in zdravje oči sta na prvem mestu, ravno zato je izdelek medicinsko testiran in na voljo tudi po vseh lekarnah v Sloveniji.

Izjava zdravnika dr. Beltrama, ki je klinično testiral Dermaluxelash serum: “V letu 2011 sem opravil študijo varnosti in učinkovitosti izdelka Dermaluxelash za podaljšanje trepalnic. Učinki so bili osupljivi, saj se je že po treh tednih pokazala učinkovitost izdelka: trepalnice so se opazno podaljšale, zgostile in potemnele. Dolžina trepalnic se je ob zaključki študije po osmih tednih povečala celo za 100%. Kot očesnega zdravnika me je najbolj zanimala varnost proizvoda. Študija je potrdila, da ni prav nobenih stranskih učinkov na oko! 

Na fotografiji: dr. Matej Beltram

 

3. Serum za rast trepalnic vsebuje zdravilo za očesni glavkom.

Glavkom (zelena mrena) je napredujoča okvara vidnega živca, ki je posledica propadanja živčnih vlaken. Glavkom je največkrat, a ne nujno, povezan z visokim očesnim tlakom. Bimatoprost je zdravilo za zdravljenje očesnega glavkoma, ki ga predpiše zdravnik. Posledica uporabe zdravila je lahko tudi pospešena rast trepalnic. Zdravilo Bimatoprost je namenjeno izključno zdravljenju očesnega glavkoma, ki se lahko uporablja le za čas zdravljenja, zato je v kozmetičnih izdelkih prepovedan. Kljub prepovedi pa so na slovenskem kozmetičnem trgu dostopni serumi za rast trepalnic z omenjeno sestavino, zato bodite previdni in skrbno preberite sestavine