Potrebujete pomoč pri naročilu? Pokličite nas na 041 782 200. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Preveč populjene obrvi? Imamo rešitev!

Že nekaj časa so v modi goste in močne obrvi naravnega videza, a ima še vedno mnogo žensk tanke in redke obrvi, ki so posledica pretiranega puljenja. Preveč populjene obrvi nas navidezno postarajo, medtem ko nas lahko preveč močne in izrazito poudarjene obrvi naredijo grobe in jezne. Obrvi so okvir obraza, zato je njihov izgled še kako pomemben. Pa lahko obrvi, ki jih preveč populimo, zrastejo nazaj?

Da, preveč populjene obrvi lahko zrastejo v prvotno naravno obliko, a lahko traja kar nekaj mesecev, celo do enega leta, če je bila linija obrvi s puljenjem popolnoma spremenjena. Na srečo lahko rast obrvi precej pospešimo! 

Dermaluxebrow serum za rast obrvi vsebuje aktivne učinkovine, ki negujejo vaše obrvi, jih krepijo in dopolnijo ter pomagajo pri odpravljanju nepravilnosti preteklega asimetričnega oblikovanja. Prav tako spodbudijo naravno rast obrvi in pomagajo ohranjati zdrav, močan in sijoč videz. 

Dermaluxebrow serum nanašamo enkrat na dan, najboljše zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna, saj formula seruma zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo enkrat na dan. Ko dosežete želene rezultate, za ohranjanje videza nanašajte serum dvakrat na teden. Ob redni uporabi seruma boste gostejše  ter tudi močnejše in temnejše obrvi opazile že po nekaj tednih.