Potrebujete pomoč pri naročilu? Pokličite nas na 041 782 200. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Odličen trik za goste in močne obrvi!

Goste in močne obrvi naravnega videza čudovito poudarijo oči, a redke so srečnice, ki jih zares imajo. Si vedela, da lahko naravno rast obrvi pospešiš tudi sama?

Z redno uporabo Dermaluxebrow seruma za rast obrvi boš rast dlačic pospešila in rezultate opazila že v nekaj tednih! Dermaluxebrow je slovenski, klinično testiran izdelek, ki s svojimi aktivnimi učinkovinami spodbuja rast obrvi tudi na mestih, kjer zaradi pretiranega puljenja ne rastejo več. Obrvi neguje, jih okrepi, izredno svetle dlačice pa bodo postale tudi malce temnejše in opaznejše.

          Fotografija: Pinterest

Piling obrvi je odličen trik, s katerim boš rast obrvi še bolj pospešila!

Ženske na obrvi nanašamo mnogo kozmetičnih sredstev (od tekočega in suhega pudra, svinčnika in senc za obrvi, do maskare za obrvi in različnih utrjevalcev), ki se začno kopičiti na dlačicah ter na koži pod njimi in jih tudi s čiščenjem obraza ne odstranimo popolnoma. Po čiščenju kože z Dermaluxebrow krtačko za piling obrvi temeljito odstranimo plasti odvečnih kozmetičnih izdelkov in odmrle kožne celice ter tako novim kožnim celicam omogočimo pot na površje. Uporaba je popolnoma enostavna - z nežnimi gibi krtačite obrvi tako dolgo, da odstranite odmrle kožne celice. Piling obrvi preprečuje, da bi se dlačni mešički zamašili, spodbuja prekrvavitev ter celicam prinaša več kisika, kar izboljša samo rast obrvi. Redni piling obrvi (1 do 2x tedensko) posebej priporočamo pri uporabi Dermaluxebrow seruma za rast obrvi, saj po pilingu serum lažje prodre v globino kože in je za to še učinkovitejši! 

 Krtačka 2v1 - krtačka za piling in čopič za definiranje obrvi