Potrebujete pomoč pri naročilu? Pokličite nas na 041 782 200. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Kako preprečiti izpadanje las?

Kar 70 % moških in 40 % žensk se vsaj enkrat v življenju sooči z izpadanjem las. Težave se lahko pojavijo že pred 30. letom, hitrost izpadanja las pa se od posameznika do posameznika razlikuje. 

Prve težave se pričnejo z redčenjem las, sčasoma pa lahko lasje popolnoma izginejo. Ljudje, ki se soočajo z izpadanjem las, morajo posebno pozornost posvetiti ravno izdelkom za nego las oziroma lasišča.

Dermaluxehair lasna linija učinkovito formulo Procapil je odlična izbira za omenjene težave. Dermaluxehair izdelki so namenjeni tako ženskam kot moškim, ki se soočajo z izpadanjem las ter želijo spodbuditi njihovo rast.

Dermaluxehair linijo sestavljajo šampon za močnejše in gostejše lase, ki preprečuje bolj milo in sezonsko izpadanje las, prav tako pa krepi poškodovane, razcepljene in tanke lase. Tonik proti izpadanju las se učinkovito bori proti močnejšemu izpadanju las, ki traja že dlje časa in navadno na lasišču že pušča prve vidne znake izgube las. Zaradi pakiranja v spreju je omogočen enostaven ciljan nanos direktno na problematične dele lasišča. Tonik vsebuje aktivne patentirane sestavine, ki klinično dokazano za 46% zmanjšujejo izpadanje las ter za 121% povečajo gostoto las. Serum za rast las je namenjen vsem, ki se že soočajo z vidno izgubo las in plešavostjo in želijo spodbuditi ponovno rast las, saj stimulira tudi speče lasne mešičke.

Za večjo učinkovitost  izdelkov priporočamo uporabo Dermaluxehair rollerja za masažo lasišča, ki s pomočjo mikroiglic stimulira mirujoče lasne mešičke, regenerira in spodbuja ponovno rast novih las ter hkrati pospeši in izboljša absorpcijo lasnih kozmetičnih izdelkov v kožo. Dermaluxehair Roller se z iglicami prebije do globljih plasti kože na lasišču in  pospeši mikrocirkulacijo oz. boljšo prekrvavitev lasišča. S pomočjo igličnega valjčka Dermaluxehair izdelki prodrejo še globlje v lasne mešičke in so tako še bolj učinkoviti.

Pravilna uporaba Dermaluxehair izdelkov

Če želite preprečiti izpadanje las, vam priporočamo sočasno uporabo šampona in tonika proti izpadanju, serum za rast las pa skupaj s šamponom uporabite, če želite spodbuditi novo rast las. Vse izdelke lahko med seboj kombinirate ali pa jih uporabljate istočasno, saj boste tako dosegli res maksimalne rezultate. Pred uporabo omenjenih izdelkov priporočamo masažo lasišča z Dermaluxehair rollerjem. Prve vidne rezultate boste opazili po štirih mesecih redne uporabe.