Kako preprečiti izpadanje las?

DERMALUXEHAIR linija vsebuje učinkovito formulo Procapil proti izpadanju las in je namenjena tako ženskam kot moškim, ki se soočajo z izpadanjem las in tistim z željo spodbuditi rast, pridobiti močnejše lase ter ohraniti njihovo gostoto in zdrav videz.

Linijo Dermaluxehair sestavljajo šampon proti izpadanju las za normalne lase, šampon proti izpadanju za mastne lase ter serum za rast las. Izdelki zaradi najnaprednejših učinkovin preprečujejo izpadanje las, krepijo aktivne lasne mešičke in ob redni uporabi pospešujejo rast novih las.

Formula Procapil je v svetu lasne kozmetike povzročila pravo revolucijo. Gre za znanstveno dokazano učinkovito sestavino proti izpadanju las, sestavljeno iz 3 naravnih sestavin, ki 

  • poživljajo krvni obtok v lasišču, kar koreninam prinaša več hranil,
  • upočasnjujejo staranje lasnih mešičkov,
  • krepijo lasne korenine.

Ob redni, neprekinjeni uporabi boste kmalu opazili:

  • zmanjšano izpadanje las,
  • mnogo mladih las,
  • močnejše korenine in krepkejše lase,
  • kasneje pa gostejše, bujnejše lase.

Če so vaši lasje poškodovani ali močno izpadajo, vam svetujemo, da s šamponom uporabljate še napreden serum za rast las Dermaluxehair. Ta namreč okrepi delovanje šampona, saj spodbuja lasne mešičke in pomlaja lase, da bodo znova prožni, vitalni in sijoči. Serum spodbuja rast las tudi pri moških z že izraženo plešo.

Dermaluxe kako preprečiti izpadanje las

Pravilna uporaba šampona in seruma Dermaluxehair

Lase umijte s šamponom Dermaluxehair in jih osušite z brisačo. Uporabo šampona priporočamo dvakrat do trikrat na teden. Serum pred uporabo dobro pretresite in ga enkrat dnevno pred spanjem nanesite na suho ali mokro lasišče. Uporabljajte ga neprekinjeno 4 mesece. En potisk iz kapalke zadostuje za enkraten nanos na lasišče. Pričnite z nanašanjem na delu lasišča, kjer je izguba las najbolj opazna in nato nadaljujte na ostalih predelih, kjer želite doseči rezultat. S konicami prstov serum s krožnimi gibi nežno vmasirajte v lasišče, da se la ta vpije v kožo. Po uporabi seruma las ne izpirajte.

Prvi rezultati bodo vidni že po 6. tednih uporabe!