Potrebujete pomoč pri naročilu? Pokličite nas na 041 782 200. Dosegljivi smo vsak delovnik med 8. in 16. uro.

Praznujemo desetletje popolnih trepalnic!

Naravne trepalnice, do 100% daljše? Je to mogoče? Da, vsekakor – tudi tvoje naravne trepalnice so lahko daljše in gostejše, potrebuješ samo pravi serum za rast trepalnic! 

Za Dermaluxelash serum si zagotovo že slišala! Je originalen slovenski kozmetični proizvod, ki zanesljivo spodbudi rast trepalnic tudi do 100%! 
 
Izdelek je produkt podjetja Medilip z lastnim razvojnim laboratorijem in proizvodnjo v Celju. Dermaluxelash serum je na tržišče vstopil leta 2010 ter svoja prva prodajna mesta našel v lekarnah in specializiranih trgovinah, kmalu zatem pa tudi tudi v vseh Mueller drogerijah po Sloveniji in na Hrvaškem. Od letošnjega aprila je na voljo tudi v Dm prodajalnah po vsej Sloveniji.
Priznan slovenski oftalmolog, dr. Matej Beltram, je opravil klinični test izdelka ter potrdil, da je Dermaluxelash 100% varen in resnično učinkovit izdelek. Študija je potekala tri mesece, v kateri je sodelovalo 30 slovenskih prostovoljk. Učinki so bili osupljivi, saj se je že po treh tednih pokazala učinkovitost izdelka: trepalnice so se opazno podaljšale, zgostile in potemnele. Dolžina trepalnic se je ob zaključku študije po osmih tednih povečala celo za 100%. Kot očesnega zdravnika me je najbolj zanimala varnost proizvoda. Študija je potrdila, da ni prav nobenih stranskih učinkov na oko!”, je ob koncu študije dejal dr. Beltram.
Ta mesec Dermaluxelash serum  obeležuje svojo 10. obletnico!  V ta namen te razveseljujemo s čisto posebno, omejeno izdajo Dermaluxelash seruma. Krasna rose gold viala vsebuje 1ml seruma, ki zadostuje za štriridesetdnevni nanos. V tem času bodo tvoje trepalnice že vidno zrastle, se zgostile in privihale!